Image Alt

Rendezvényinfó

Szeretettel várunk a Bridgestone Budaörs Félmaratonra!

2019-ben hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Budaörsi Futófesztivál, amely a legcsaládiasabb futó sportrendezvény a főváros környékén. A világ egyik legnépszerűbb sportja a futás, mely szorosan összefügg az egészségmegőrzéssel és a tudatosan felépített életmóddal.

Az esemény megrendezésével célunk, hogy a versenyzés mellett a családok számára is egy tartalmas, örömteli programot hozzunk létre. Különböző korosztályoknak és edzettségi szinteknek megfelelő távokon próbálhatják ki magukat a versenyzők. Fontosnak tartjuk, hogy felnőtt mezőny mellett a gyerekeket is ösztönözzük a mozgás örömére. Az eddigiekhez megszokott módon idén is elindítjuk a SAGA FiniMini Maratont, ahol a gyerekek ingyen lefuthatják a 2 KM-es távot. A sportnap keretein belül vidám, mozgalmas családi délelőttel, tészta party-val, tombolával, és egyéb meglepetés programokkal várjuk a résztvevőket és az érdeklődő vendégeket.

Távok:
– Félmaraton egyéniben – 21km
– Egyéniben – 14km
– Egyéniben – 7km
– Félmaraton csapatban – 3x7km
– Gyermek Sága Fini Mini Maraton 2km (3-14 éves korig)

Időpont, helyszín:
Időpont: 2019. szeptember 15..
Rajt/Cél: Budaörs, Hársfa u 29. (1.sz. Általános Iskola)
Rajt időpontja: 9:00
Nevezés: 2019. március 1-től

Rajtcsomag tartalma:

– 1 db sport póló*
– Chippes rajtszám (rögzítéshez szükséges eszközök)
– egyéb meglepetés

Befutóérem mindenkinek biztosított, aki célba ér.

budaors-maraton-polo-merettabla
*FIGYELEM! 2019. augusztus 30-ig regisztrált és beérkezett nevezési díjak esetén biztosítunk technikai futópólót versenyzőink részére a rajtcsomagban.

A rajtcsomagokat a versenyt megelőző napon 14.00-18.00 között is átvehetik a versenyzők, illetve a verseny napján 7.00-8.30- ig, a helyszínen, Az 1.sz. Általános Iskolában. A rajcsomag felvételt egyszerűsítve, más személy is átveheti (családtag, barát, stb.) remélve, hogy nem lesznek ezzel visszaélések!

Lehetőség szerint, aki tudja SZOMBATON vegye át a rajtcsomagot, így a vasárnapi torlódás megelőzendő!

A nevezés nem törölhető, nevezési díjat visszautalni nem tudunk, ellenben átruházható, a verseny napján 7:00-8:30 óra között!

A rajtcsomagokat a versenyt megelőző napon 14.00-18.00 között is átvehetik a versenyzők, illetve a verseny napján 7.00-8.30- ig, a helyszínen, Az 1.sz. Általános Iskolában.

Frissítőpontok:
Több tartalmas frissítési lehetőség van a versenyen, ahol víz, izotóniás ital, banán és szőlőcukor várja a résztvevőket. A 7 km-en összesen 3 frissítő pont lesz elhelyezve.

Parkolás:
A Budaörsi Uszoda mögötti parkolókban (2040 Budaörs, Hársfa u. 6.), az 1.sz. Általános Iskola melletti parkolókban (2040 Budaörs, Hársfa u. 29.) és a szerviz úton erre a célra kijelölt helyeken. A parkolók megközelíthetők az autópálya felőli szerviz úton 8:00 óráig teljes szélességben, majd egy sávban a verseny teljes ideje alatt. A forgalom a Hársfa u., Törökbálinti út és a Stefánia u. felől le lesz zárva.

Öltözők, zuhanyzás és ruhatár:
A versenyzők részére külön női és férfi öltözők lesznek kijelölve az iskola tornacsarnokában, ahol a zuhanyzás is biztosított számukra.
Csomagmegőrző, ruhatár és wc használatára is lesz lehetőség.

Felnőtt nevezési díjak HELYSZÍNI
Távok ápr.01 – máj.31 jun.1 – jul.31 aug.1 – szept.5 szeptember 15.
21km 5000 Ft 6000 Ft 7000 Ft 9000 Ft
14km 4500 Ft 5500 Ft 6500 Ft 8000 Ft
7km 4000 Ft 5000 Ft 6000 Ft 7000 Ft
Csapat3x7 km (2 vagy 3 fő futhatja) 11500 Ft 12000 Ft 13000 Ft 15000 Ft

A csapatok 2 vagy 3 fős váltóban (3x7km), teljesíthetik a félmaratoni távot. A váltás a RAJT/CÉL–nál kijelölt váltóponton történik. Minden váltó csapat abszolút kategóriában vesz részt a versenyen.

A csapatok nevezési díja egységes, függetlenül attól, hogy 2 vagy 3 fő teljesíti.
2019. szeptember 05-től már nem működik az online nevező rendszer. Aki lemaradt az online nevezésről a helyszínen, a verseny napján 7.00-8.30-ig megteheti.

NEVEZZ MOST ONLINE KEDVEZMÉNNYEL

SÁGA Fini MINI MARATON

Ingyenes gyerek nevezés 

Idén is sok szeretettel várjuk a futni, sportolni vágyó gyerekeket!

Mini Maraton: 2 KM

Nevezési díj: Ingyenes minden résztvevő gyereknek, akik szeretnék teljesíteni a távot.

Befutóérem minden versenyző részére biztosított, aki célba ér.

Az első három befutó gyermek oklevélben is részesül.

 

FELNŐTT KOROSZTÁLY

Befutóérem
Minden versenyző részére biztosított, aki célba ér!

Férfi abszolút
I.hely:
II. hely:
III. hely:

Női abszolút
I.hely:
II. hely:
III. hely:

Csapatok abszolút
I.hely: :
II. hely:
III. hely:

Horváth Gyula emlékdíj
Horváth Gyula 1968. február 22-én született, és 35 évesen született újjá, amikor két nagy lánya után karjába vette az első, most 12 éves kisfiát. Akkor ugyanis elhatározta, hogy az élet kicsit felelőtlen élvezete helyett, egészségesebben fog élni. A felesleges kilókat megreformált étkezéssel és sok-sok sporttal adta le, amihez társakat toborzott maga köré. A triatlonban elért eredményeiről érmek és kupák mesélnek az otthonában, köztük a 8 éve szerzett „Ironman” éremmel.

Gyakorlatias és kreatív volt, aki nem ismert lehetetlent. Mindent megvalósított, amit kitűzött maga elé. Imádta a családját, s tisztelte az alkalmazottait.

Egy nagyszerű ember távozott idejekorán.
Az Ő emlékére hoztuk létre a Horváth Gyula emlékdíjat, melyet minden évben a legfiatalabb futónak adunk át, aki egyénileg teljesíti a Félmaratoni távot (21 km), a Budaörs Félmaratonon.

REGISZTÁCIÓ ÉS FIZETÉS

Az idei évtől indul az új kártyás fizetési rendszerünk, így egyszerűbb regisztráció és online számlázás biztosítunk. Személyes befizetésre a KDB bankfiókban van lehetőség.

Jó felkészülést és várunk Benneteket sok szeretettel vasárnap!
Találkozzunk Budaörsön!

BRIDGESTONE BUDAÖRS 2019 ÚTVONAL

Térkép megnyitásához klikkelj a képre!

NEVEZZ MOST ONLINE KEDVEZMÉNNYEL

VW
ronhill
Sága
holmenkol
Budaörs
Budaörs Város Önkormányzata
UC Group épületgépészet
383-logo
iam szeretem az életem
Tamás Rita Ne pánikolj sportolj!