Image Alt

HASZNOS INFORMÁCIÓK

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Bridgestone Budaörs Félmaraton Versenyinformációk:

Személyes nevezés:

A helyszíni nevezés lezárult!

Bővebb információ a rendezvényről IDE KATTINTVA érhető el!

Rajtcsomag átvétel:

Ha érvényes OnLine nevezéssel rendelkezel bármelyik versenyszámra (7 km, 14 km, 21 km, félmaraton váltó, SÁGA FiniMini gyermekfutam) a rajtcsomagod átvételére a helyszínen van lehetőséged a BBF versenyirodában (2040. Budaörs, Hársfa u. 29,- 1 sz. Általános Iskola) a következő időpontokban:

  • 09.14-én szombaton 14:00-18:00 óra között
  • 09.15-én vasárnap a verseny napján 07:00-08:30 óra között

Lehetőség szerint, aki tudja 2019.09.14-én SZOMBATON vegye át a rajtcsomagot, így a vasárnapi torlódás elkerülhető!

Rajt:

  1. szeptember 15-én VASÁRNAP reggel 09.00 órakor indulnak el a versenyszámok (7 km, 14 km, 21 km, félmaraton váltó). Utána 5 perc múlva indul el a SÁGA FiniMini gyermekfutam.

Nettó időt mérünk és a chipes időmérés miatt mindegy, mikor történik az áthaladás a rajtvonalon!

A gyerekek kapnak befutó érmet, de nem mérjük az idejüket, nincs versenyeztetés. A futás örömére szervezzük ezt a versenyt.

A gyerekekkel lehet felnőtteknek futni. Azok a felnőttek, akik szeretnék kísérni a gyermeküket és a versenyen indulnak, a rajtmezőny után tudnak elindulni a gyermek verseny után.

A versenyen lehet babakocsival is futni.

Frissítés:

Több tartalmas frissítési lehetőség van a versenyen, ahol víz, Enduraid frissítő itala, az <i:am> Mineral+ Energy drink izotóniás ital, banán, kókuszgolyó és szőlőcukor várja a résztvevőket. A 7 km-en összesen 3 frissítő ponton biztosítunk frissítést!

Parkolás:
Akik gépjárművel érkeznek, kérjük, hogy a budaörsi Uszoda mögötti parkolókban (2040. Budaörs, Hársfa u. 6.), az 1.sz. Általános Iskola melletti parkolókban (2040. Budaörs, Hársfa u. 29.) és a szerviz úton erre a célra kijelölt helyeken parkoljanak!

A parkolók megközelíthetők az autópálya felőli szerviz úton 8:00 óráig teljes szélességben, majd egy sávban a verseny teljes ideje alatt.

FONTOS: Az autós forgalom a Hársfa u., Törökbálinti út és a Stefánia u. felől le lesz zárva!

 Öltözők, zuhanyzás és ruhatár:
A versenyzők részére külön női és férfi öltözők lesznek kijelölve az iskola tornacsarnokában, ahol a zuhanyzás is biztosított számukra, itt csomagmegőrző, ruhatár és wc használatára is lesz lehetőség.

Minden résztvevőt szeretettel várunk és jó versenyzést kívánunk!

A RAJTIG HÁTRALÉVŐ IDŐ