Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Instagram
Image Alt

Felelősségvállalási nyilatkozat

Kötelező felelősségvállalási nyilatkozat

A Bridgestone Félmaraton Budaörs rendezvényen történő részvételhez kötelező az alábbiak elfogadása:

  1. A Bridgestone Félmaraton Budaörs rendezvényen saját felelősségre, a versenyeknek megfelelő egészségi állapotban veszek részt.
  2. Tudomásul veszem, hogy a versenyek közutat érintenek, azokon a KRESZ szabályainak megfelelően haladok keresztül, vagy érintem azokat.
  3. Tudomásul veszem, hogy a verseny szervezők utasításait a versenyek zavartalan lebonyolítása érdekében köteles vagyok betartani.
  4. Amennyiben a szervezők külső körülményekből kifolyólag úgy ítélik meg, tudomásul veszem az előre kijelölt pálya megváltoztatását és a verseny alatt azon haladok.
  5. A verseny alatt köteles vagyok a szervezőktől kapott rajtszámot mindvégig jól látható módon, mellkason vagy rajtszámtartó övön (elöl) viselni.
  6. Elfogadom, hogy a pálya elhagyása, annak rövidítése kizárást von maga után.
  7. A szervező ésszerű intézkedést megtesz, de ha ennek ellenére a pálya egyenetlensége miatt (kátyu, bucka, lépcső, padka, stb.) szerzek sérulés úgy teljes kártérítési jogomról lemondok.
  8. Hozzájárulok, hogy a rólam készül fotókat, mozgókép anyagokat a szervezők a korlátlan ideig felhasználják promóciós tevékenységre, a későbbiekben ellenszolgáltatásért nem vagyok jogosult fellépni. Amennyiben a közölt képeket adatvédelmi okokból később szeretném töröltetni lehetőségem azt kérvényezni.
saga-logo-430x280-1
VW1
Budaors cimer felirattal
budaors_logo
cu-group-4